JUST DEAL WITH IT

Tjena. Sitter hemma hos mamma nu. Ny duschad och fräsch. Har precis käkat en skål fruktsallad och pluggat. Hajjar inte riktigt allt som har med genetik att göra, och har inte svar på alla frågor vi ska kunna heller, smart drag..  OH yes!
Juste, fyfan va det börjar bli kallt ute nu! Det va ju inte ett dugg roligt att knata till bussen imorse.
Men, Nu vet man vad som väntar.. USCH!
Well, ska lyssna på lite skön musik nu, och kolla kläder.
Puss!


Faaaaan vad jag saknar sommar och värme!


IT´S LIKE, I DON´T CARE ABOUT NOTHING MAN

Tjenixen. Kom hem till pappa för en stund sen. Har inte träffat honom på bra länge.
Så ska käka middag här idag och umgås med pappa och storesyster. F
ick tillbaka mitt SO prov idag. Fick G på det. Behövde inte kompletera någonting alls, vilket de flesta andra behövde göra. Så det känns helt okej bra ändå.
Imorrn är det dax för NO prov. Genetik.. Så ikväll blir det plugga, plugga, plugga. Segt!
Skön vinst av gnaget igår förresten!
Yeye, nu ska jag vara social mot syster och far.
Take care, Puss!


YOU SPIN MY HEAD RIGHT ROUND

Tjena, kom hem för en stund sen. Nu är det bestämt att jag ska tränings spela med Högdalen AIS nästa måndag. Så jag börjar väll lira där antar jag. Det blir jag, Lina, Bt och Jacken som går över tror jag. Får se hur det går :)
Nu sitter jag här med storesyster och lyssna musik. Ska ta en dusch sen bädda ner mig i sängen, ringa älskling och kolla tv.
Later, Puss!


Jag och Felizia sweety!


I´LL BE BACK BEFORE YOU KNOW IT

Tjatja, har precis fått i mig lite käk. Ska snart börja röra mig ner mor huddinge, bussen går 18:48 till tomtberga.
Slänger in ett inlägg senare antagligen.
Ciao, Puss!


Jag och storesyster <3


STAY ON THE GROUND GIRL

Hejhej, kom precis hem. Ännu en måndag i skolan avklarad. Riktigt skönt!
Vid 7 ska jag på möte ang innebandyn. Vilka som ska fortsätta osv. Kanske träffar Madde en sväng innan.
Hörs senare. Sosso


THE WAY YOU MAKE ME FEEL

Halloj, Har käkat och fixat lite. Ska straxt iväg med storesyster och köpa morötter och dipp. Muuums!
Har faktiskt inte orken att hålla på med designen längre, så det tar jag en annan gång. Nu ska jag upp och väcka syster.
Hörs, Peace

 
Bara så länge det finns stjärnor över oss och,
bara så länge våra hjärtan klarar av att slå.


TRAVEL THE WORLD

Hallå där. Kom precis tillbaka till Felizia, för att hämta min väska. Har vart en sväng borta vid Joel och träffat Fredrik, Lukas, Vincent, Fille och Izzo. Men nu är jag tvungen att dra hem för att käka. Min buss går 17:40. Så jag fick lite tid över. Vi hörs senare. Ska fortsätta att kirra med designen sen. Later, Puss


DAMN, I`M GOOD!

Tjatja. Sitter hemma hos Felizia e hennes soffa, har precis käkat frulle och kollat på Bert, så klockrent!
Matchen igår gick piss.. Menmen, jag lirade inte. Ville inte spela uppe i kedjan och nån back behövdes tydligen inte.
Efter matchen drog jag, Madde och storesyster hem och käka, jag fixade mig. Sen rulla jag och Madde vidare till Älvsjö. Tagga hem till Felizia där Felizia, Calle, Hauser, Kevin och Älskling va. Sen drog vi ut. Vi rulla mot JS och mötte lite folk. Det var trevligt. Idag kanske vi ska träffa Alina. Men vi får se. Nu ska vi iallafall fortsätta kolla Bert :) hihi.
Take care. Puss Sosso


FEELS LIKE LIGHTNING RUNNING THROUGH MY VEINS

Hej där. Har precis käkat frulle och kollat på tv. Gårdagen vart lugn. Jag var bara hemma och tog det riktigt lugnt. Skit skönt måste jag säga. Idag ska jag lira innebandy match mot Djurgårdens damer. Har samling klockan 3 i Eriksdalshallen. Får se hur det slutar. Jag kör på och hoppas på det bästa.
Efter matchen ska jag bege mig till Felizia. Får se om Madde kanske hakar hon med. Vet inte vad vi ska göra än så länge, men nått hittar vi på. Vi hörs sen.
Ciao, Sosso


Felizia och jag, grymt härlig brud!


MAN, HE NEVER HAD A CHANCE

Tja tja. Kom hem för en stund sen. Har pricis duschat och slängt i mig lite sushi. Orienteringen gick helt okej. Jag sprang på 55, vilket var 5 minuter från MVG.. Skit surt! Jag menar, MVG hade ju inte direkt skadat. Well, that´s life. Nu sitter jag ny duschad och sjunger till I goot a feeling . Känns bra! Fortfarande inte snackat med någon om kvällens planer. Men jag får ta det som det kommer helt enkelt. Känns litegrann som om bio skulle kunna vara ett alternativ. Men, det visar sig. Nu ska jag upp och snacka lite med Storesyster. Mer planer än så har jag inte. Yeye, slänger in ett inlägg senare när kvällen är planerad. Take care, Sosso


HELA VÄRLDEN ÄR SÅ UNDERBAR

Halloj. Vaknade för en stund sen, har precis slängt i mig lite frulle. Ska iväg och orientera i sundby straxt. Får se hur det går.. Yeye, om allt går lyckat till lär jag vara hemma vid 11-12 tiden ungefär. Så jag hoppas på det bästa. Har inga planer för kvällen än så länge. Men jag återkommer med det. Nu är det dags för mig att dra mig ner mot huddinge för att ta bussen. Take Care! Puss Sosso


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0